South Park: The Fractured but Whole Ücretsiz Deneme Sürümü PS4 ve Xbox One için Yayınlandı

24.10.2017 17:27 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, South Park: The Fractured but Whole için ücretsiz deneme sürümü yayınladı.

   PlayStation 4 ve Xbox One platformları için yayınlanan bu ücretsiz deneme sürümü South Park: The Fractured but Whole'un ilk bir saatini oynama imkanı sunuyor. Eğer oyunu satın alırsanız kaydetmiş olduğunuz ilerleme tam sürüme aktarılacak.
 
   South Park: The Fractured but Whole Tanıtım Yazısı:
 
   South Park yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone'dan 2014 yılının ödüllü South Park: The Stick of Truth oyununun devamı South Park: The Fractured but Whole geliyor. Oyuncular bu kez de Yeni Çocuk rolünü üstlenerek yepyeni, kahkahalarla güldüren, inanılmaz RYO macerasında South Park'ın en sevilen karakterleri Stan, Kyle, Kenny ve Cartman'a katılacaklar.
 
   The Coon olarak da bilinen Eric Cartman tarafından suçla savaşmak üzere kurulmuş Coon and Friends grubu ile South Park'ın suçla dolu bölgelerine adım atın. The Coon, takımını tarihin en çok sevilen süper kahramanları yapmaya çalışırken, Yeni Çocuk olarak oyuncular kötü güçlerle savaşmak için Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğerlerine katılacak.

   South Park: The Fractured but Whole 17 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Fractured But Whole Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler