South Park: The Fractured But Whole DLC ‘From Dusk Till Casa Bonita’ Çıktı

20.03.2018 21:52 Gazali Çetinkaya

 
   South Park: The Fractured But Whole'un ilk hikaye genişleme paketi From Dusk Till Casa Bonita bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. From Dusk Till Casa Bonita Season Pass'e dahil ancak $11.99 fiyat ile tek olarak satın almak da mümkün.
 

Mysterion'ın kız kardeşinin başı belada. South Park'ın Vamp Kids'ine aşık oldu ve çocuklar onu kedilerinden birine dönüştürmekle tehdit ediyor. Kutlama ritüelinin bir parçası olarak vampir yavrusu, Cartman'ın favori restoranı Casa Bonita'nın üzerine iniyor.
 
YEPYENİ BİR HİKAYE – Yeni bölgeleri keşfet ve Trey Parker ve Matt Stone'un yeni otantik macerasında yeni düşmanlarla savaş.
YENİ BİR ARKADAŞ – Vamp Kids ile bir Gotikten daha iyi kim savaşabilir ki? Henrietta Biggle'dan yardım al ve onun doğaüstü güçlerini kullan.
YENİ BİR SINIF – Karanlıkla savaşmak için karanlığa dön. Üç yeni güce ve yeni bir süper yeteneğe sahip yeni Netherborn sınıfını kullan. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Fractured But Whole Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler