Denuvo, Resident Evil 7'nin Kırılması Hakkında Açıklama Yaptı

02.02.2017 04:53 Gazali Çetinkaya

 
   Denuvo'nun son sürümünü kullanan Resident Evil 7, çıkış yaptıktan beş gün gibi kısa bir süre sonra CPY tarafından kırılmış ve korsana yenik düşmüştü. Ardından Avusturya'da kurulan şirket Denuvo Software Solutions GmbH yaşanan bu olay hakkında bir açıklama yaptı.
 
   Denuvo pazarlama sorumlusu Thomas Goebl açıklamasında şu sözleri söyledi.
 
"Lütfen unutmayın, biz Anti-Tamper çözümümüzü kırılması zor olarak konumlandırıyoruz, kırılamaz şeklinde değil. Şimdiye kadar sadece bir korsan grup bunu atlatabildi."
 
"Her zamanki gibi, gelecek olan Anti-Tamper sürümlerinde güvenlik güncellemelerini oluşturmak için çözümümüzü geliştirmeye devam ediyoruz. Bunu da bu atlatmada öğrendiklerimizle birlikte aynı şekilde yapacağız. Söz konusu yapımın ise çıkış yaptıktan birkaç gün sonra kırıldığı doğrudur. Her korumasız yapımın çıkış gününde kırıldığı gerçeği göz önüne alındığında -hem de oyunların her güncellemesinde- bizim çözümümüz bu yapım için bir fark yarattı."
 
  Capcom'un korku oyunu Resident Evil 7, 24 Ocak 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı.
 
   Yapılan açıklama ile oyunun 3 günde perakendecilerde 2,5 milyon adet dağıtıldığını öğrenmiştik. Ek olarak açıklanan Media Crate satışları ile de oyunun ilk haftasında Japonya'da 187,306 adet sattığı ortaya çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler