Destiny 2, AMD Ryzen 3000 Serisinde 'Şimdilik' Çalışmıyor

08.07.2019 23:33 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz Pazar günü piyasaya sürülen ve fiyat / performans kategorisinde Intel'e ciddi bir rakip olması beklenen AMD Ryzen 3000 işlemciler oyuncular açısından sorunlu bir başlangıç yaptı.
 
Bilgisayarında Destiny 2 olan oyuncuların şikayetleri hem Bungi forumlarına hem de Reddit sayfalarına yansıdı. Destiny 2 oyuncuları yeni işlemcilerini bilgisayara taktıktan sonra bu sorunun gerçekleştiğini belirtiyorlar.

Henüz ne Bungie cephesinden ne de AMD cephesinden bir açıklama gelmedi. Ancak "Destiny 2 olmadan asla!" diyorsanız bir süre AMD Ryzen 3000 serisinden uzak durmanızda yarar var.
 
Destiny 2 hakkında: 
 

9 Eylül 2014 tarihinde konsollar için çıkış yapan Destiny'nin devam oyunu. Destiny 2.
İnsanlığın son güvenli şehri, acımasız Kızıl Lejyonun görkemli komutanı olan Ghaul tarafından ezici bir işgal kuvvetine maruz kaldı. O, şehrin Muhafızlarının kuvvetlerini ellerinden aldı ve hayatta kalanları kaçmaya zorladı.

Bir silah cephaneliği ve yıkıcı yeni savaş yeteneklerini keşfetmek için güneş sistemimizin gizemli gezegenlerinde maceraya çıkacaksınız. Kızıl Lejyonu yenmek ve Ghaul ile yüzleşmek için insanlığın dağılmış kahramanlarını bir araya getirmeli, beraber durmalı ve evimizi geri almak için savaşmalısınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 51 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler