Destiny 2 Oyuncuları Yanlışlıkla Haunted Forest Halloween’in Döneceğini Keşfetti

15.10.2019 01:09 Özgür Eroğlu


Geçen yıl Destiny 2’nin Cadılar Bayramı için düzenlediği etkinlik olan The Festival of the Lost’un oyun içi amblemi, bu yılki moda dair ipucu veriyor olabilir. Geçtiğimiz yıl Haunted Forest etkinliğinde mücadele eden oyuncular iki arma kazandı: Terror’s End ve Deep in the Woods. 
 
1 Ekim'den itibaren (Destiny 2’nin son güncellemesinden sonra), Bungie armaları güncelledi. Artık her armanın iki stat çizgisi var: Biri 2018 istatistik bilgileri diğeri ise 2019 istatistik bilgileri. Oyun modu henüz 2019 için kullanılabilir değil, bu da oyuncuları önümüzdeki iki ay içinde geleceğine dair umutlandırıyor.
 
Bungie, 29 Ekim'de The Festival of the Lost’un başlayacağını ve 19 Kasım'a kadar süreceğini açıkladı. Geçen yıl oyuncular Thunderlord isimli makineli tüfeği elde edebilmek için çeşitli görevler yapmıştı. Bu yılki ödüller henüz bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler