Destiny 2 Resmi Olarak Discord'ta

01.10.2019 15:40 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Bungie'nin yaptığı Destiny 2 resmi olarak Discord'ta. Destin 2'nin resmi Twiiter sayfasından bir tweetle duyuruldu. Destiny 2 bir hata yüzünden yarına kadar offline durumda.
 
Discord sunucusu sizin de tahmin edebileceğiniz üzere oldukça dolu. Bungie blog yazıları, tweetler, sosyal medya siteleri ve Bungie destek güncellemeleri dahil olmak üzere isteyebileceğiniz tüm Destiny ve Bungie ile ilgili kaynaklara bağlantılara ulaşabilirsiniz. Şu an için bir sohbet kanalı bulunmuyor ancak Destiny 2 LFG ve Destiny Reddit sitelerinin bağlantıları bulunuyor ve oradan arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz. Sosyal medya yöneticisi Griffin Bennett ve topluluk yöneticisi dmg04 da dahil olmak üzere birkaç Bungie personeli de sunucuda bulunuyor.
 
Destiny 2'nin genişleme paketi olan Destiny 2: Shadowkeep yarın itibariyle tüm platformlarda erişilebilir durumda olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler