Destiny 2 için Tanıtım Videosu Yayınlandı, Oyun PC'ye de Geliyor

30.03.2017 20:02 Gazali Çetinkaya

 
   2014'te konsollar için çıkış yapan Destiny'nin devam oyunu Destiny 2, 8 Eylül tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Activision ve geliştirici Bungie yayınladığı ilk resmi tanıtım videosu eşliğinde duyurdu.
 
"İnsanlığın son güvenli şehri, acımasız Kızıl Lejyonun görkemli komutanı olan Ghaul tarafından ezici bir işgal kuvvetine maruz kaldı. O, şehrin Muhafızlarının kuvvetlerini ellerinden aldı ve hayatta kalanları kaçmaya zorladı. Bir silah cephaneliği ve yıkıcı yeni savaş yeteneklerini keşfetmek için güneş sistemimizin gizemli gezegenlerinde maceraya çıkacaksınız. Kızıl Lejyonu yenmek ve Ghaul ile yüzleşmek için insanlığın dağılmış kahramanlarını bir araya getirmeli, beraber durmalı ve evimizi geri almak için savaşmalısınız." 
 
   Ayrıca oyun ön siparişe açıldı ve kim oyuna ön sipariş verirse yazın düzenlenecek betaya erken erişim hakkı kazanacak. (PS Store & Xbox Store
 
   Destiny 2 için iki genişleme paketi de duyuruldu. Genişletme Paketi I ve Genişletme Paketi II yepyeni hikaye görevleri, ortak etkinlikler, rekabetçi çok oyunculu mod ve bir sürü silah, zırh ve teçhizat sunacak.
 
   Yayınlanan CG fragmana aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Oynanış görüntüleri 18 Mayıs tarihinde paylaşılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 10 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler