Destiny'nin Devam Oyunu 2017'de Geliyor

10.02.2017 01:56 Gazali Çetinkaya

 
   Activision, finansal raporlarını paylaştığı konferans esnasında Destiny'nin devam oyununun 2017 yılında geleceğini tekrar doğruladı.
 
   Activision CEO'su Eric Hirshberg açıklamasında "Geliştirme süreci harika gidiyor ve oyun bu sonbaharda çıkış yapacak." dedi. Ayrıca Eric Hirshberg oyunun "harika bir sinematik hikaye" sunacağını da belirtti.
 
   Bu açıklamaların dışında Activision bir bilgi vermedi ancak bir takım söylentiler bulunuyor. Bu söylentilere göre de Destiny'nin devam oyunu günümüz nesil konsolların yanı sıra PC platformu için de sunulacak ve yeni bir motorla güçlendirilecek. Ayrıca Destiny II: Forge of Hope adıyla sunulacağı belirtilen devam oyunun hikayesi ise The Taken King genişleme paketinin sonrasına odaklanacak. Çıkış aralığı ise 4-18 Kasım olarak tahmin ediliyor. Son olarak henüz bu söylentilerin resmi olarak doğrulanmadığını da belirtelim. 
 
   Bungie'nin geliştirmiş olduğu Destiny, 9 Eylül 2014 tarihinde PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 için çıkış yapmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler