Destiny'nin Oyuncu Sayısı 13 Milyona Yaklaştı

22.12.2014 18:58 Samet Konuksal

 
     Bu senenin önemli çıkışlarından Destiny'nin beklentiyi karşılayıp karşılayamadığı tartışılır. Ancak yine de oyunun Bungie ve Activision cephesine iyi kazançlar sağladığı ortada olan bir nokta. Bungie, 2014'ün sonuna yaklaşırken Destiny'den yeni istatistikler paylaştı.

    Yapılan açıklamalarda Destiny'i oynayan oyuncu sayısı 12.8 milyon olarak belirlendi. Bu sayının içerisinde Destiny'nin ücretsiz demosunu oynayan oyuncular da dahil olduğundan dolayı oyunun ne kadar sattığı henüz tam olarak bilinmiyor.

    Öte yandan firma içerisinde Destiny'nin içerikleri üzerinde çalışan kişi sayısı 500'den fazla olarak açıklandı. Görünüşe göre Bungie, oyuncuları Destiny'de tutmak için epey bir çaba harcıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler