"Destiny'nin PC Sürümünü Görmek Sandığınız Kadar Kolay Değil"

28.04.2014 20:48 Samet Konuksal


    Halo serisinin yapımcısı Bungie tarafından geliştirilen Destiny'i çıkış günü itibariyle PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için göreceğiz. Daha önce PC konusunda sıcak davranan yapımcı ekip, gün itibariyle merak edilen soruyu yeniden cevaplandırdı. Destiny'nin baş tasarımcısı Lars Bakken, oyunun PC sürümünü görmenin sandığımız kadar kolay olmayacağını söyledi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Bakken, "Açıkçası bu, o kadar basit bir şey değil. Karmaşık bir mesele. Yani gelecekte böyle bir şey görebiliriz fakat şu an için bu durum söz konusu değil. Uzun süreden beri kendimizi tek bir platforma verdiğimizi düşünürsek, ilk günden dört platform sayı olarak gerçekten fazla. Daha önce PlayStation konsollarında çalışmamış bir ekibimiz var. Platforma oyun geliştirmek bizim için zorlayıcı oluyor." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler