Destiny'nin PlayStation Özel İçerikleri Belli Oldu

25.08.2014 21:25 Tayfun Kumaş

 
     Geçtiğimiz günlerde Beyaz PS4 ile bundle pakette geleceği görüken Destiny'nin, PlayStation 3 ve PlayStation 4'te yer alacak olan özel içerikleri karşımıza çıktı.

     Activision, henüz özel içeriklerle ilgili resmi açıklamaya yapmasa bile sızan görselde, PlayStation platformlarında nelerin olacağı karşımıza çıkıyor. Belirtilenlere göre; tüm bu içerikler PlayStation 3 ve 4'e özel olarak çıkacak. Ardından da Xbox 360 ve Xbox One'a gelecek. Yani görülen şu ki Sony, özel içerik bakımından Microsoft'tan erken davranmış.

İşte PlayStation 3 ve 4'te yer alacak olan özel DLC'ler;

Zırhlar
- Manifold Gear Set
- Argus Gear Set
- Vanir Gear Set


Silahlar
- Monte Carlo
- Hawkmoon


Araçlar
- Outrageous Fortune
- Crypt Hammer


     Tüm bunların yanı sıra, Exodus Blue adlı multiplayer haritası ve Dust Palace adlı özel görev de bu pakette yer alacak. Bu exclusive ise zamanlanmış olacak. İlk önce PlayStation'da oyuncularla buluştuktan sonra, 2015'in sonbaharında Xbox 360 ve Xbox One oyuncuları ile de buluşacağını belirtelim.

     Destiny, 9 Eylül'de Xbox ve PlayStation platformlarına çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler