Destiny'nin İlk Genişleme Paketinin Kendi Hikayesi Olacak

17.08.2014 11:11 Tunahan Başol


     Son dönemin en çok konuşulan oyunları arasında başı çeken Destiny için Gamescom'da yeni duyurular görmüştük. Geliştiricisinin iki farklı genişleme paketi üzerinde çalıştığını duyurduğu fuardan, bu paketlerden ilki olan The Dark Below'a ait detaylar geldi.
 
     Aralık ayı içerisinde yayınlanacak olan The Dark Below'a genişleme paketi denmesinin nedeni olarak, oyunun orijinalinde bulunan her aktivite tipine yeni içerikler getirmesi gösteriliyor. Kendine has bir hikayesi, co-op ve rekabetçi modları, yeni ekipmanları, zırhları ve silahlarıyla dolu dolu gelmesi beklenen The Dark Below, sizleri ana oyunda olan mekanlardan farklı yerlere götürmeyecek. Yani hala bu genişleme paketini almayan oyuncularla karşı karşıya gelebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler