Diablo II: Resurrected 2.4.3 Yaması Yakında Geliyor

28.06.2022 12:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Diablo II: Resurrected 2.4.3 yaması 29 Haziran'da geliyor. Bu yamayla beraber konsol ve PC çevrimiçi lobileri için çok beklenen güncellemelerin yanı sıra çeşitli oyun içi oynanış iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri getiriliyor.
 
Ayrıca 30 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında tüm oyuncular için nadir eşyaların düşme oranına yüzde 50 bonus sağlanacak. Bu güncellemelerle ilgili daha fazla bilgi almak için bu blog yazısına göz atabilirsiniz.
 
Diablo II: Resurrected, Blizzard Entertainment'ın aksiyon rol yapma türünü şekillendiren serisine ait olan Diablo II ve Lord of Destruction genişleme paketinin yenilenmiş hali. 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo II: Resurrected Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler