Diablo II: Resurrected Satışları 5 Milyonu Aştı

17.04.2022 21:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Blizzard Entertainment, Diablo II: Resurrected'in Eylül 2021'de piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapında beş milyondan fazla sattığını duyurdu. Oyunun geliştirici ekibi Vicarious Vision, geçtiğimiz hafta Blizzard Entertainment ile resmi olarak birleşti ve adı Blizzard Albany oldu.
 
Diablo II: Resurrected, Blizzard Entertainment'ın aksiyon-rol yapma türünü şekillendiren serisine ait olan Diablo II ve Lord of Destruction genişleme paketinin yenilenmiş hali. Hem tecrübeli oyuncular hem de oyunu 20 yıl önce PC'ye ilk çıktığında kaçıranlar, Diablo II'nin zamana meydan okuyan oynanışını günümüz oyun donanımlarının her olanağından yararlanan modern görseller ve seslerle deneyimliyor. 
 
Diablo II: Resurrected, 23 Eylül 2021'de Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo II: Resurrected Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler