Diablo II: Resurrected Yeni Güncelleme Detayları

02.03.2022 12:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard, Diablo II: Resurrected 2.için yeni bir yama yayınladı. Bu yeni güncelleme oyuna çok sayıda düzeltme ve ince ayar getiriyor. Ayrıca, yeni bir Ladder sistemini oyuna dahil ediyor.
 
2.4 PTR güncellemesi bazı performans ve grafik sorunlarını da ortadan kaldırıyor. PC oyuncuları için bir VFX kalite seçeneği ekliyor. Bunun yanı sıra gecikmeyi azaltmak için çeşitli iyileştirmeleri bünyesinde barındırıyor.
 
Bu yama NVIDIA'nın DLSS teknolojisini daha da geliştiriyor. Oyun kamerası sabitken hareketli nesnelerde oluşabilecek DLSS ile ilgili gölgelenme sorunlarını da düzeltiyor. 
 
Öne çıkan yama notları
 
- Impale için animasyon hızı yüzde 30 arttırıldı.
- Bir oyuncu oyunu güncel olmayan bir sürümde başlatmaya çalıştığında artık mesaj alacak. Önemli oyun güncellemelerini tüm oyunculara iletmek için ana menüye 'Günün Mesajı' kısmı eklendi.
- Yeni oluşturulan karakterler artık karakter seçim listesinin en üstüne sıralanacak.
- Bazı konsollarda parçacık efektleri optimize edildi.
- PC oyuncuları için bir VFX kalite seçeneği eklendi.
- Ayarlar menüsüne bir VRAM kullanım çubuğu eklendi. 
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo II: Resurrected Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler