Dijital Olarak Düzenlenecek San Diego Comic-Con 2020'nin Tarihi Açıklandı

11.06.2020 11:41 Özgür Eroğlu

 
Bu yıl düzenlenecek olan çoğu etkinlik gibi San Diego Comic-Con 2020 da iptal edilmişti. Daha sonrasında ise etkinliği dijital olarak yayınlamaya karar verdiler. 
 
Şimdi de etkinliğin tarihi açıklandı. San Diego Comic-Con 2020, 23-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Etkinlik dijitale çevrilmeden önce tarih bu şekildeydi. Ayrıca açıklamaya göre, hala çizgi romanlar filmler ve oyunlarla ilgili paneller düzenlenecekmiş. Kısacası fiziksel halinden çok da farklı olmayacak.
 
San Diego Comic-Con etkinliğinde genel olarak yeni çıkacak olan çizgi romanlar, filmler, diziler ve oyunlar ile ilgili yeni bilgiler veya videolar gösteriliyor. Çoğu büyük yapımın ilk fragmanı veya duyurusu bu etkinlikte yapılıyor.
  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler