Disintegration Geliştiricisi V1 Interactive Kapandı

08.03.2021 22:25 Gazali Çetinkaya

 
Gerçek zamanlı strateji unsurları içeren bilim kurgu FPS oyunu Disintegration'ın geliştiricisi V1 Interactive kapandığını duyurdu.

V1 Interactive, eski Bungie kreatif direktörü ve Halo'nun yaratıcılarından Marcus Lehto önderliğinde 2014 yılında kuruldu ve stüdyonun tek oyunu Haziran 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için piyasaya sunulan Disintegration oldu. Disintegration başarılı bir proje olamadı ve çıkışından sadece üç ay sonra çok oyunculu mod desteği sonlandırıldı.
 
Marcus Lehto, stüdyo çalışanlarına yeni iş aramaları için bolca zaman tanımak adına bu kararın aylar öncesinde onlara söylendiğini belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disintegration Platformlar: PC Geliştirici: V1 Interactive Dağıtıcısı: Private Division Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler