Divinity: Original Sin 2 Switch için Çıktı

05.09.2019 01:59 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Larian Studios, Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition'ı bugün itibarıyla sürpriz bir şekilde Switch için çıkardı. Steam versiyonu ile bulut depolama desteği sunuyor.

$49.99 fiyattan Nintendo eShop üzerinde satışta. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sınıf, ırk, geçmiş ve daha fazlasına sahip kendi karakterinizi oluşturun ya da önceden hazırlanmış altı "özgün" karakterden birini seçin ve kim olduğunuza ve ne yaptığınıza göre sürekli şekillenen bir diyarda cesaretinizi gösterin.

İnsan, elf, kertenkele ya da cüce (veya bunların yaşayan ölü hali) olarak oynayarak çevrimiçi en fazla üç arkadaşınızla ya da yerel işbirliği modunda bir arkadaşınızla birlikte Rivellon'un büyülü dünyasını keşfedin.

Bu geniş, rol yapma açık dünyasında istediğiniz şekilde maceraya atılabilirsiniz: Büyü ve silahlar oluşturup korkunç şeytanlarla savaşın, halkla sohbet edin, ihtiyacı olanlara yardım edin veya kanunları çiğneyin, arkadaşlarınızı koruyun ya da onlara ihanet edin; nasıl oynayacağınız tamamen size bağlı.

Her karakterin kendi hikayesi, hedefleri ve nedenleri var. Grubunuzdaki ittifaklar hem savaşta hem de savaş dışında test edilecek. Son hedefinizse yükselip Rivellon'un yeni seçilen Tanrısı olmak. Bunu başarabilecek misiniz?
 
Ana özellikler
 
Yerel ve çevrimiçi işbirliği modu
Yanınızda arkadaşlarınızla Rivellon'un geniş dünyasını keşfedin: Bölünmüş ekranda size katılan ikinci bir oyuncuyla yerel işbirliği modunda veya çevrimiçi olarak üç ya da dört oyuncuyla bir grup oluşturarak. Bulduğunuz tüm ganimet ve eşyaları tek bir envanterde paylaşacak ve her karakterin hikayesinin diğerleriyle birlikte göz önüne serileceği birleştirilmiş bir olay örgüsünü keşfedeceksiniz.
 
Geniş ve tepkisel bir hikaye
Bir milyondan fazla seslendirilmiş diyalog, profesyonellerin beğenisini kazanmış yazar ekibinin hazırladığı altı ayrı özgün hikaye ve her karakter için nasıl oynadığınıza göre şekillenen sayısız olasılık bulunan Divinity, her oynayışın diğerinden farklı olacağı sınırsız oynanabilirlik sunuyor.
 
Sınırsız açık dünya oyun deneyimi
Elementlerle etkileşime geçilen, çevrenin tepki verdiği dinamik, sıra tabanlı savaş ve istediğiniz kişiyle taraf olma özgürlüğü maceranızda sınırsıza yakın seçenek sunar: Kaba kuvvet mi yoksa kurnazlık mı, zeka mı yoksa saf cazibe mi? Başarıya nasıl ulaşacaksınız?
 
Beklenmedik yoldaşlık
Rivellon'un farklı ırklarıyla kendi birliğinizi kurun, benzersiz ve derin görevler ile yol arkadaşlarınızla romantizm yaşayın, grubunuzdaki çekişmeleri bastırmak için elinizden geleni yapın ve en yakın müttefiklerinize tavizler vererek herkesi bir arada tutun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler