Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı

28.03.2024 22:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için ilk 4K doku paketi yayınlandı. Bu paket ile beraber tüm görsel efektlerin yanı sıra dövmelerin de kalitesi bir hayli iyileştiriliyor.
 
Dragon’s Dogma 2 için birçok paket ortaya çıktı 
 
 
 
Mod geliştiricisi 'CnRJay' tarafından bizlere sunulan bu 4K doku paketi tek bir kısımdan oluşmuyor ve birden fazla sürümü içeriyor. Aşağıdaki linklerden geliştirici sayfasına ulaştığınızda, dövmeleri iyileştiren, efektleri yükselten ve daha fazlasını geliştiren paketlere ulaşabilirsiniz. Aynı sayfa içerisinde tüm içeriklere göz atabilirsiniz.
 
Merak edenler için şu anda çevredeki bitkileri ve karakterleri geliştiren bir 4K doku paketi bulunmuyor. Bu paketlerin yanı sıra su çözünürlüğünü arttıran bir modun da mevcut olduğunu aktaralım. Kolaylık olması açısından tüm modları ayrı linkler halinde sizlere bırakıyoruz. Eğer ilginizi çektiyse modları kolay bir şekilde kurabilir ve oyunda görebilirsiniz.
 
High-Res VFX = Görsel efektler
High-Res Tattoos = Dövmeler
Quality Water = Su kalitesi
High-Res Fire and Smoke = Ateş ve duman

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma II Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler