DreadOut 2 Switch Konsoluna Geliyor

16.12.2023 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Digital Happiness, üçüncü şahıs aksiyon macera hayatta kalma korku oyunu DreadOut 2'yi 18 Ocak 2024 tarihinde Nintendo eShop üzerinden Switch için yayınlayacağını duyurdu. DreadOut 2 ilk olarak 21 Şubat 2020'de Steam üzerinden PC için ardından 15 Temmuz 2022'de Xbox Series ve Xbox One için daha sonra 20 Temmuz 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü.
 
Endonezya kültüründen ilham olan bir yapım 
 
 
 
DreadOut 2, Endonezya kültüründen ilham alan yapısı ile beraber karşımıza çıkıyor ve doğaüstü güçlerin yer aldığı bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyunda lise öğrencisi olan Linda Meillinda olarak yer alıyor ve bu karakterin elinde bir akıllı telefon bulunuyor. Akıllı telefonuyla beraber karanlık bölgeleri aydınlatıyor, flaşıyla yolunu açıyor ve fotoğraf çekerek doğaüstü güçleri açığa çıkarıyor.

Devam oyunu içerisinde elbette ilk oyundan esintiler yer alıyor. İkinci oyunda daha çok yakın dövüş savaşları ile beraber oyundaki yerimizi alıyor ve keşif unsurları da aynı zamanda burada bulunuyor. Korku türüne ilgi çekici bir bakış atan bu yapım şimdi ise Switch konsollarına gelmeye hazırlanıyor.
 
Konsol fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DreadOut 2 Platformlar: PC Geliştirici: Digital Happiness Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler