Hayatta Kalma Korku Oyunu DreadOut 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

10.02.2020 21:16 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Digital Happiness'ın yaptığı hayatta kalma korku oyunu DreadOut 2'nin çıkış tarihi açıklandı. DreadOut oyununun devamı olan DreadOut 2, Steam üzerinden PC için 20 Şubat 2020'de yayınlanacak.
 
DreadOut 2, Endonezya doğaüstü kültürü ile sentezlenen üçüncü şahıs, aksiyon - macera, hayatta kalma korku oyunu. Bir şehir keşfetme oyunu. DreadOut tarzı telefonla hayalet avlama ve yeni aksiyon dolu savaşlarla doğaüstü şehri keşfedin. Temelde korku oyunu olsa da; saçma lise problemleri, sosyal hayat eleştirisi ve unutulmaz anlarıyla DreadOut 2 hayatta kalma - korku oyunlarına yeni bir tarz getiriyor.
 
Ayrıca oyun için resmi bir fragman da yayınlandı. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DreadOut 2 Platformlar: PC Geliştirici: Digital Happiness Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler