Dreams Erken Erişim Kullanıcıları Tam Sürüme Üç Gün Önceden Geçecek

04.02.2020 18:42 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Media Molecule, Dreams'in erken erişim sürümünü satın alan kullanıcıların tam sürüme erken geçiş yapacağını duyurdu.

Erken erişim sürümünü tam sürüm yapacak güncelleme 11 Şubat'ta Türkiye saati ile 15:00'da yayınlanacak.
 
Tam sürüm, Dreams'in içinde oluşturabileceğiniz daha fazla oyun türü ve araç kiti, eğitim bölümü, nasıl yapılır videoları, yeni bir kullanıcı arayüzü güncellemesi, çeşitli performans iyileştirmeleri ile hata düzeltmeleri ve daha fazlasını ekleyecek. 

Dreams diğer tüm kullanıcılar için 14 Şubat'ta PlayStation 4 için çıkacak.

Dreams, etkileşimli maceralardan platform oyunlarına, önüne geleni vur tarzı oyunlardan, bulmacalara ve daha fazlasına kadar her şeyi yapabildiğiniz sıra dışı bir açık uçlu deneyimdir. Olasılıklar sınırsızdır. Yaptıklarınızı devasa bir çevrimiçi toplulukla paylaşabilir, diğer oyuncuların yaptıklarına göz atabilir, karıştırabilir veya onların eşyalarını, çevrelerini ve karakterlerini kullanabilirsiniz. Oyunun en güçlü oluşturma araçlarıyla her şeyin mümkün olduğu üç sürükleyici öyküyü oynayabileceğiniz bir hikaye moduna da sahiptir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler