Dune Filminin Fragmanı Eylül Ayında Yayınlanacak

26.08.2020 22:57 Özgür Eroğlu

 
Frank Herbert'ın başarılı bilim kurgu serisi Dune'un fragmanı hala paylaşılmadı. Ancak son açıklamaya göre Eylül ayında fragmanı göreceğiz.
 
Temmuz ayının sonlarında fragmanın 12 Ağustos'ta paylaşılacağına dair ciddi bir söylenti çıktı. Ancak ne yazık ki paylaşılmadı. Sonrasında filmin başrol oyuncusu Timothée Chalamet, fragmanın Ağustos ayında geleceğini söyledi ama hala fragman çıkmadı. Şimdi de açıklanan son bilgiye göre yeni bir tarih öğrendik ve bu sefer doğru gibi.
 
Filmin fragmanının 9 Eylül'de yayınlanması bekleniyor. Filmin yayınlanmasına neredeyse 3 ay kaldı, ancak hala birkaç görsel dışında bir şey paylaşılmadı.
 
Filmin yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmlerden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Herbert Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 4 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler