Dying Light 2 de Ertelendi

20.01.2020 19:39 Gazali Çetinkaya

 
Son zamanlarda ertelenen Final Fantasy VII Remake, Marvel’s Avengers ve Cyberpunk 2077'den sonra Dying Light 2'den de bir erteleme haberi geldi.
 
Geliştirici Techland ilkbahar 2020'de çıkması planlanan oyunu belirsiz bir tarihe erteledi. Daha fazla bilgi ilerleyen aylarda paylaşılacak.
 
Techland CEO'su Pawel Marchewka konu ile ilgili olarak "Şimdiye kadar ki en büyük projemiz üzerinde çalışmaya devam ederken bizim için yoğun bir yıl oldu. Oyunu büyük hevesle beklediğinizi biliyoruz ve size söz verdiğimiz oyunu sunmak istiyoruz."

"Dying Light 2'yi ilkbahar 2020'de çıkarmayı amaçlıyorduk fakat vizyonumuzu gerçekleştirmek için maalesef daha fazla geliştirme süresine ihtiyacımız olacak. Önceliğimiz, oyunun hedeflediğimiz yüksek standartlarda olması ve hayranlarımızın beklentilerini karşılayacak bir oyun olması."
 
Dying Light 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. Yeni nesil konsollar için de hazırlandığı doğrulandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler