Dynasty Warriors 9 Duyuruldu

18.12.2016 04:28 Gazali Çetinkaya

 
 
   Jump Festa esnasında, Koei Tecmo ve Omega Force tarafından Dynasty Warriors 9/Shin Sangokumusou 8 resmi olarak duyuruldu.
 
   Eski Çin Savaşlarına dönecek oyun Omega Force yapımcısı Akihiro Suzuki'nin belirttiğine göre seri için bir 'yeniden doğuş' olacak ve bu nedenle de oyun açık dünya olarak karşımıza çıkacak. Ek olarak oyunda Zhou Chang oynanabilir karakter olarak bulunacak (Luo Guanzhong'un Üç Krallığın Hikâyesi romanından bir karakter).
 
   Dynasty Warriors 9/Shin Sangokumusou 8 için bir çıkış tarihi verilmedi hatta çıkacağı platformlar da duyurulmadı. Ancak oyununun duyurusunun PlayStation ve Sony Interactive Entertainment Japonya Asya başkanı tarafından yapılması nedeniyle PlayStation 4'e geleceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
   Dynasty Warriors 9/Shin Sangokumusou 8 için paylaşılan ilk tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu 2 Saat önce Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 5 Saat önce Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak 6 Saat önce Xbox Game Pass Kütüphanesinden Haziran Ayında 5 Oyun Ayrılıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler