EA, The Sims 4'ün 70 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu açıkladı

19.04.2023 16:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Maxis tarafından geliştirilen ve EA tarafından yayınlanan yaşam simülasyonu oyunu The Sims 4'ün 70 milyon fazla oyuncuya sahip olduğu açıklandı. Açıklanan bu sayıyla beraber The Sims 4, seri tarihinde en çok oynanan oyun olarak ilk sıraya yerleşiyor.
 
The Sims 4'ü oynamak ücretsiz
 
 
 
Daha önce ücretli olarak oyunculara sunulan ancak yakın zamanda ücretsiz bir yapıya bürünen The Sims 4'ün 70 milyon oyuncuya ulaşma haberi bu değişimden sonra geldi. Ücretsiz sürüme geçişle beraber 16 milyondan fazla yeni oyuncuyu kazanan EA, bu modelden memnun görünüyor.
 
Popüler yaşam simülasyonu oyunu ücretsiz modele geçiş yaptıktan sonra birçok oyuncunun uğrak noktası haline geldi. Oyunun çıkışıyla beraber yaklaşık 10 yıl içerisinde hala oynanmaya ve yeni oyuncuları kendine çekmeye devam ediyor. 
 
Ücretsiz modelle beraber oyuna herhangi bir ücret yatırmadan giriş yapabiliyor ve temel oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Ancak oyunun onlarca ek paketi yer alıyor ve bu genişletmeler için belli bir ücret yatırmanız gerekiyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler