Echtra Games, Torchlight 3 Üzerindeki Çalışmalarını Sonlandırdı

26.05.2021 13:18 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Echtra Games, aksiyon rol yapma oyunu Torchlight 3 üzerindeki çalışmalarına son verdi.

Echtra Games geçtiğimiz aylarda Zynga tarafından satın alındı ve bu satın alımın sonucu olarak Echtra Games artık yeni projelere yönelecek.
 
Torchlight 3, IP sahibi Perfect World Entertainment'a geri gönderildi ve Perfect World Entertainment'ın bundan sonra Torchlight 3 için nasıl bir yol izleyeceği henüz belli değil.
 
Echtra Games, Torchlight 3 için en son ilkbahar güncellemesini yayınladı ve belirtilene göre bu güncelleme sayısız hatayı düzeltti ve performans iyileştirmeleri getirdi. 
 
Echtra Games 2016'da ilk iki Diablo oyununda ve Torchlight serisinin tüm oyunlarında çalışmış Max Schaefer tarafından kuruldu ve şimdiye kadar sadece Torchlight 3'ü piyasaya sundular.

Echtra Games, Zynga'nın mobildeki bazı marklarını konsollar ile PC'ye getirmeye yardımcı olacak ve Zynga stüdyosu NaturalMotion ile birlikte henüz duyurulmamış yeni bir cross-platfrom RPG üzerinde çalışacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Echtra Games Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 5 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 5 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 6 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler