Torchlight III 22 Ekim'de Switch'e Geliyor

13.10.2020 19:26 Gazali Çetinkaya

 
Torchlight III bugün erken erişimden ayrılıp 1.0 sürümüyle birlikte PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi.

Bununla birlikte yayıncı Perfect World Entertainment ve geliştirici Echtra Games, oyunun Switch versiyonu çıkış tarihini doğruladı.

22 Ekim'de Nintendo'nun konsoluna geliyor.

İyi eleştiriler alan Torchlight II'nin devamı niteliğindeki Torchlight III, oyuncuları her zamankinden daha fazla şöhret, şan ve hazine arayışı için sınıra götürüyor. Önceki oyunun olaylarından bu yana bir yüzyıl geçti ve Ember Empire düşüşte. Şimdi Novastraia bir kez daha istila tehdidi altındadır ve oyuncular toprağı kötü Netherim ve müttefiklerine karşı savunmak için harekete geçmelidir. Çok sevilen evcil hayvanlar yeni yetenek seçenekleriyle geri döndü ve oyuncular artık kendi kalelerini de inşa edebilecekler.

PlayStation Store
Xbox Store
Nintendo eShop
Steam

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Echtra Games Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler