Efsane Mario Karakteri Geri Dönüyor: Super Mario Bros. Wonder Duyuruldu

22.06.2023 12:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, Super Mario serisinin yeni oyunu Super Mario Bros. Wonder'ı resmi olarak duyurdu. Oyun serinin klasik 2D yandan görünümlü yapısını koruyor ve 20 Ekim tarihinde çıkış yapması hedefleniyor. 
 
Efsane Mario karakteri geri dönüyor
 
 
 
2D görünümlü Super Mario Bros. oyunlarının bir sonraki bölümünü temsil eden Wonder karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Nintendo Switch konsoluna özel olarak çıkış yapacak platform macera oyunda gelişmiş grafikler ve öğeler yer alıyor. Oyun içerisinde bir çiçeğe dokunduğunuzda tepkisini görebiliyor, borular yukarı aşağı hareket edebiliyor, düşman orduları karşımıza çıkabiliyor ve karakterler görünüşlerini değiştirebiliyor. Her bir oynanışın öngörülemeyen şekillerde değiştiği oyunda farklı heyecan verici deneyimler bizleri bekliyor.
 
Yeni duyurulan Super Mario Bros. Wonder oyununda Mario, Luigi ve Toad gibi tanıdık karakterlerin yanı sıra oynanabilir karakterler olarak Princess Peach, Princess Daisy ve Yoshi yer alıyor. Ek olarak Super Mario Bros. Wonder, Mario'nun Elephant Mario'ya dönüşmesine olanak sağlıyor.
 
Fragmanla beraber duyurulan oyunun oynanış dinamiklerini aşağıdan görebilirsiniz.
 
Super Mario Bros. Wonder duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler