Elden Ring DLC'si Shadow of the Erdtree Çıkış Tarihi Açıklandı

21.02.2024 21:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Bandai Namco'nun ve geliştiriciliğini FromSoftware stüdyosunun üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için yeni bir ek paket geliyor. "Shadow of the Erdtree" adındaki yeni genişleme içeriği 21 Haziran tarihinde 40 dolarlık bir fiyatla satışa sunulmaya hazırlanıyor.
 
Ek paket oyunculara yeni düşmanları ve hikayeyi sunuyor 
 
 
 
The Game Awards Game of the Year ve Golden Joystick Awards Ultimate Game of the Year dahil olmak üzere yüzlerce ödül kazanan Elden Ring için yeni bir DLC yolda. "Shadow of the Erdtree" paketi, Gölgeler Diyarı'nda geçen gizemli unsurları, tehlikeli zindanları, yeni düşmanları, silahları ve yepyeni bir hikayeyi sunuyor.
 
Keşfedilmemiş bölgelere geçiş yapabileceğiniz, zorlu düşmanlarla yüzleşebileceğiniz ve farklı silahları deneyebileceğiniz yapımda yeni bir hikayeye doğru yelken açarken oyunun dünyası da bu kapsamda bir hayli genişliyor. Ek paket için aynı zamanda bir fragman da yayınlanmış durumda. Fragmanın içeriğine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Elden Ring şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler