Miyazaki, Yeni Souls Oyunlarının Yönetmenliğini Üstlenmeyebilir

26.02.2024 15:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Elden Ring ve Dark Souls'un yönetmenliğini üstlenen Hidetaka Miyazaki yeni açıklamalarda bulundu. Souls-like oyunlarla ön plana çıkan yönetmen, gelecekteki yeni projeler üzerinde çalışmayabileceğini belirtti.
 
Miyazaki yeni yönetmenlerin görmek istediğini aktardı
 
 
 
IGN'e konuşan Miyazaki, yönetmenliğin büyük bir sorumluluk gerektirdiğini ve ileriki projelerde bu koltuğu büyük ihtimalle devredeceğini ifade etti. Miyazaki sözlerine şu şekilde devam etti: “Yeni projelerde yani gelecekte, yeni yönetmenleri görmemiz oldukça muhtemel. Bu koltuğu devredecek olursam, yeni projeler üzerinde onlara tam yetki vermek isterim. Bence bu tarz bir rolde kendinizi geliştirmenin en iyi yolu bu.”
 
Şu ana kadar Miyazaki'nin yönetmediği tek orijinal Souls projesi Dark Souls 2 diyebiliriz. Dark Souls 2 genel olarak oyunculardan karışık tepkiler almış durumda ancak Miyazaki, bu oyun olmasaydı bir sonraki projenin temeli atılamazdı ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan,açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için geçtiğimiz günlerde yeni bir ek paket duyuruldu. Bu ek paketin Amerika fiyatı 40 dolar olurken ülkemizdeki fiyatı ise 25 dolar. Ek paket içerisinde yeni hikaye görevleri, bölgeler, düşmanlar ve daha fazlası yer alacak. Ön siparişler şu anda açık.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler