Elite Dangerous: Odyssey Çıkışında VR Desteklemeyecek

08.06.2020 16:27 Gazali Çetinkaya

 
Frontier Developments'ın uzay simülasyonu Elite Dangerous ana oyunu ve Horizons PC'de Valve Index, HTC Vive ve Oculus Rift üzerinde sanal gerçeklik desteği sunuyor fakat yeni genişleme paketi Odyssey VR desteği ile birlikte çıkmayacak.
 
Odyssey ile birlikte oyuncular ilk defa uzay gemisinden çıkarak gezegenleri yaya olarak keşfedebilecek fakat bu deneyimi sanal gerçeklik ile yaşayamayacaklar. En azından çıkışında.
 
Topluluk yöneticisi Tim Smith tarafından belirtilene göre "VR teknolojisinin büyük bir hayranıyız ve Elite Dangerous ile sunduğumuz VR deneyiminden gurur duyuyoruz. Odyssey ile tanıtılacak yeni oynanış, mekanikler ve özelliklerde aynı VR deneyimini sunacağımızdan emin olmak için yeniden inceleme yapmamız gerekli. Bu da Odyssey'nin çıkında VR ile uyumlu olmayacağı anlamına geliyor." 
 
Odyssey 2021'in başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Detaylar ve fragman için buradaki habere göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elite: Dangerous Platformlar: PC XBOX ONE PS4 Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: 16 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 19 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler