Enclave HD Sürümünün PS5 Çıkış Tarihi Açıklandı

20.11.2023 20:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ziggurat Interacitve, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Enclave HD'nin PlayStation 5 sürümünün 5 Aralık'ta piyasaya sürüleceğini duyurdu. Enclave HD ilk olarak 29 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yaptı.
 
HD sürüm PS5'e özel geliştirmelerle geliyor
 
 
 
Üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Enclave'in HD sürümünde güncellenmiş grafikler, yenilenmiş müzikler ve kalite iyileştirmeleri yer alıyor. Şimdiye kadarki en iyi haliyle geri döndüğü belirtilen bu sürüm hayranlar tarafından seviliyor.
 
Oyunda her fraksiyon için mevcut altı sınıf seçeneği bulunuyor. Bu sistemle beraber yoğun ortaçağ savaşlarına katılacak ve iki ayrı sefer boyunca ilerleyebileceksiniz. Aydınlık ve Karanlığın güçlerin yer aldığı yapımda geniş çaplı bir deneyim sizleri bekliyor.
 
PS5 çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Overwatch 2 İçin 6v6 Maçlar Yakında Gelebilir: İşte Detaylar 26 Temmuz Fallout 4'ün DLC Boyutundaki London Modu Sonunda Çıktı! 26 Temmuz Dragon Age: The Veilguard, Steam'de EA Uygulaması Gerektirmeyecek 26 Temmuz Dark and Darker Mobile Oynadık: İşte İlk Deneyimlerimiz! 26 Temmuz Marvel’s Wolverine'den 2 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 26 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler