End of Nations Sonbahar'da Çıkabilir

02.04.2012 19:03 Ersin Kılıç


     Trion Worlds  geçtiğimiz ay Münih’de basına özel bir lansman gerçekleştirip “End of Nations” oyununu tanıttı. Oyunun kesin yayın tarihi açıklanmamakla birlikte 2012’nin sonbahar aylarında başlaması bekleniyor.
 
     Dünya çapında epey yankı uyandıran MMORPG oyunu Rift ile büyük başarı yakalayan Trion Worlds, bu kez aynı yaratıcı kadro tarafından hazırlanan çok iddialı bir strateji oyunu ile oyun severlerin karşısına çıkıyor.  Aynı anda “28’e karşı 28” şeklinde 56 oyuncunun birbiriyle savaşmasına olanak tanıyan End of Nations’ta 500’ün üzerinde farklı ünite buluyor. Bu da demek oluyor ki aynı anda savaşın ortasında binlerce ünite birbiriyle çarpışabilecek.

     End of Nations’daki oyun haritaları dünyanın farklı bölgelerinden esinlenerek hazırlanmış. Oyundaki strateji; şirket binaları, kahraman üniteler, teknolojik gelişme ve kişiselleştirme ekseninde dönüyor. Oyunun çekirdeğini oluşturan stratejik birimler, oyunla birlikte tamamen ücretsiz. Dolayısıyla End of Nations’ta tüm haritalar, tüm ırklar, tüm sınıflar ve tüm üniteler ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
End of Nations Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler