Euro Truck Simulator 2 Türkçe Olarak Çıktı!

21.10.2012 13:31 Talha Aynacı

 
 
   Simulasyon oyunları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan ve  ülkemiz PC oyuncuları için de önemli bir yere sahip olan Euro Truck Simulator 2, Türkçe dil desteğiyle birlikte 19 ekim tarihinde dijital olarak çıkışını gerçekleştirdi.
 
   Sadece mal değil, yılların yorgunluğunu taşıyan treylerinizle gece, gündüz, yağmur, çamur demeden yüzlerce kilometre yol katedecek, kâh yoldak çıkacak (Allah korusun!), kâh tırınızı çekip köşede küçük abdestinizi giderecek  ve Avrupa'nın 60'dan fazla şehrini ziyaret edebilme şansına erişeceksiniz.
 
   Tır sürmedeki deneyiminizin limitleri zorlanacak. Gerçek yol haritalarının oyuna aktarıldığı ETS 2, size bu yollardaki ünlü yapıları görme şansı dahi tanıyor. Ekmek teknenizi kişiselleştirebilir, far, korna, egzoz gibi detayları elden geçirebilirsiniz.
 
67 TL fiyat etiketine sahip yapımın demosuna buradan ulaşın!
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Euro Truck Simulator 2 Platformlar: PC Geliştirici: SCS Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler