Euro Truck Simulator 2 Geliştiricisi, Heart of Russia DLC'sinin Yayınlanmasını İptal Etti

31.05.2022 15:11 Umut Tandoğan

 
 
Euro Truck Simulator geliştiricisi SCS, Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle yaklaşmakta olan Heart of Russia'nın yayınlanmasını iptal etti.
 
DLC, Mart 2021'de açıklandı ve Euro Truck oyuncularına oyun içinde Rusya'nın bir bölümünü keşfetme şansı verecek şekilde ayarlandı.
 
Stüdyo, Rusya'yı içeren "herhangi bir şekilde saldırganlığı destekliyor veya hoşgörülü olarak algılanmaması için" içeriği süresiz olarak yayınlamamayı tercih etti.
 
Ek olarak Mart ayında SCS, Euro Truck Simulator için Ukrainian Paint Jobs Pack DLC'sini yayınladı ve kârın %100'ünü ülkeye bağışta bulundu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Euro Truck Simulator 2 Platformlar: PC Geliştirici: SCS Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler