Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator'a Resmi Multiplayer Desteği Geliyor

25.05.2021 08:09 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici SCS Software, Euro Truck Simulator 2 ile American Truck Simulator için resmi multiplayer desteğinin yolda olduğunu duyurdu.

Multiplayer, oyuna Convoy modunu getirecek. Bu modda sekiz oyuncu aynı dünyada beraber sürecek. Yapay zeka trafik, zaman ve hava şartları senkronize edilecek ve tüm sekiz oyuncu da aynı işi yapabilecek.
 
Convoy modu şu anda açık beta olarak ulaşılabilir durumda. Betada topluluk yapımı mod desteğinin olmaması gibi içerik ve özellik açısından bazı kısıtlamalar var. Ne zaman betadan çıkacağı henüz belli değil. Beta ile ilgili detaylar ve katılma talimatları burada bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Euro Truck Simulator 2 Platformlar: PC Geliştirici: SCS Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler