Everspace 2 Unreal Engine 5'e Geçiş Yapıyor

03.01.2024 23:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockfish Games tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Everspace 2 için yeni bir güncelleme geliyor. Yayınlanacak olan yeni güncelleme ile beraber oyun, yeni nesil bir oyun motoru olan Unreal Engine 5'e geçiş yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyunun sadece grafikleri değil aynı zamanda deneyimi de geliştiriliyor 
 
 
 
Unreal Engine 5 oyun motoruna geçişle beraber geliştirici ekip, oyunun Nanite veya Lumen gibi teknolojileri desteklemeyeceğini belirtiyor. Ekip ayrıca oyunda yer alan tüm sorunları ortadan kaldıracağını ve aynı zamanda daha iyi bir optimizasyon sunacağını açıklıyor. Yani bu yükseltme sadece oyunun grafiklerine iyileştirme değil aynı zamanda oyunun deneyimini de geliştiriyor.
 
Everspace 2, uzay temalı bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyuncular burada gezegenleri keşfedebiliyor, ganimetler toplayabiliyor, rol yapma unsurları ile karşılaşıyor, madencilik ve zanaatkarlık mekanikleriyle oyundaki yerini alabiliyor. Tek oyunculu bir uzay macerasına geçiş yapmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Everspace 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockfish Games Dağıtıcısı: Rockfish Games Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler