Uzay Temalı Simülasyon Oyunu Everspace 2 Tam Sürüme Kavuşuyor

06.02.2023 17:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ROCKFISH Games ekibi tarafından oyunculara erken erişim olarak sunulan uzay temalı açık dünya uzay nişancı oyunu EVERSPACE 2 tam sürüme kavuşuyor. Oyunun tam sürümü 6 Nisan'da Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ardından bu yaz Steam Deck el konsolunun yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanacak.
 
Maximum Games, 6 Nisan'da çıkış yapacak olan oyunun fiziksel bir sürümünü (konsol sürümleri için) satışa sunacak. Başlangıçta duyurulan PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ise iptal edildi. 
 
Uzay temalı nişancı oyunu tam sürüme kavuşuyor 
 
 
 
İlk olarak 18 Ocak 2021'de Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden  PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürülen açık dünya uzay nişancı oyunu  Everspace 2'nin fiyatında artış olacak. Oyunun erken erişimdeki fiyatı 39,99 dolar. Tam sürüme kavuştuğunda ise 49.99 dolar olacak. Ülkemizde şu anda erken erişim sürümünde oyun 67,00 TL'den satılıyor. TL bazındaki tam sürüm fiyatı henüz bilinmiyor.
 
Everspace 2, ilk oyunun ardından Adam Roslin'in hikayesini devam ettiriyor. Biz oyuncular olarak oyun içerisinde bir uzay pilotu rolünü üstleniyoruz ve yıldız sistemini keşfe çıkıyoruz.
 
Everspace 2 çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Everspace 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockfish Games Dağıtıcısı: Rockfish Games Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler