Everspace 2 Yeni Nesil Konsollara Geliyor

12.07.2023 14:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ROCKFISH Games, açık dünya uzay temalı nişancı oyunu EVERSPACE 2'nin 15 Ağustos'ta PlayStation 5 ve Xbox Series için 49.99 dolarlık bir fiyat karşılığında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyun aynı tarih itibarıyla Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.
 
Oyunun şu anda PlayStation Store ön siparişleri PlayStation Plus üyelerine yüzde 20 indirimle sunuluyor. Maximum Games, 3 Ekim'de bir SteelBook, 64 sayfalık sanat kitabı ve dijital film müziğini içeren fiziksel sürümü de yayınlamayı planlıyor.
 
Everspace 2 topluluğu genişliyor 
 
 
 
EVERSPACE 2 ilk olarak 18 Ocak 2021'de Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak sunuldu ve ardından 6 Nisan 2023'te tam sürüm olarak yayınlandı. Oyun ilk günden bu yana Steam'de 350.000'den fazla adet sattı ve PC Game Pass'te 120.000'den fazla kullanıcı tarafından oynandı. Oyuna şu anda PC Game Pass üzerinden erişilebilir.
 
Yeni nesil konsollara gelmeye hazırlanan EVERSPACE 2, PlayStation 5'in DualSense kablosuz kontrol cihazının özelliklerini kullanacak. Bu kapsamda dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve yerleşik hoparlör özellikleriyle beraber yeni nesil bir deneyim oyuncuları bekliyor. 
 
Konsol çıkış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Everspace 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockfish Games Dağıtıcısı: Rockfish Games Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler