FF XIII-2'den DLC Ayrıntıları ve Chocobo Yarışları

Play Live'da Final Fantasy X'in Vita'ya gelişini bir kere daha müjdeleyen bu foto da yayınlandı. Vita'nın üzerinde "Hadi X'te buluşalım" yazıyor.
18.09.2011 09:07 Alkan Adakaner


     Tokyo Game Show'da önümüzdeki yılın başında piyasaya çıkacak olan Final Fantasy XIII-2'ye ilgi oldukça yüksekti. Square Enix yetkilileri sadece kendi standlarında değil, Sony'nin "Play Live" etkinliğinde de boy gösterdiler ve burada bazı açıklamalar yaptılar.
 
     Final Fantasy XIII-2'nin yapımcısı Yoshinori Kitase'nin burada yaptığı açıklamalara göre oyun Chocobo yarışları ve bir Casino'nun da bulunduğu bir eğlence parkına sahip olacak. Ayrıca daha sonra yayınlanacak indirilebilir içeriklerle yeni kostümler, silahlar ve canavarlar gibi çeşitli içerikler sağlanacak.
 
     Yetkili bu indirilebilir içeriklerin sadece oyunun ömrünü uzatma amaçlı olduğunu ve zaten diskin içinde yeterince içerik bulunduğunu da vurguluyorlar. Yani bir indirilebilir içerik sömürüsü yapılmayacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler