Fable 3 Steam'de de Satışa Çıkacak

Fable 3'ün PC ekranlarına gelmesi biraz gecikti
21.04.2011 18:13 Alkan Adakaner


      Xbox 360 için aylar önce piyasaya çıkan ve büyük beğeni toplayan Fable 3, 20 Mayıs'ta PC için piyasaya çıkıyor. Konsol sürümü ile benzer bir yapıya sahip olacak oyun 3D görüntü desteği ve Hardcore modu PC oyuncularına özel olacak.
 
     Kutulu olarak satılacak Fable 3'ün aynı zamanda dijital oyun satış servislerinde de kullanıcılara sunulacağı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre oyunu 20 Mayıs'ta Steam ve Games for Windows Marketplace'ten alabileceksiniz. 
 
     Eğer oyunun ön-alımını Games for Windows Marketplace'ten yaparsanız ilk oyuna da ücretsiz olarak ulaşabileceksiniz. Fable 3'ü Steam'den alanlar ise 4 özel silah ve 5 özel dövmenin bulunduğu "Rebel’s Weapon & Tattoo Pack"e sahip olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler