Fable 3'e Kinect Desteği Daha Sonra Gelecek

05.08.2010 09:50 Alkan Adakaner


 
     Xbox 360'ın en çok beklenilen oyunlarından birisi olan Fable 3 Ekim ayından itibaren piyasada olacak. Bu efsane serinin Microsoft'un harekete duyarlı kontrol aleti Kinect'i destekleyeceği daha önce açıklanmıştı. Anlaşılan bu destek için biraz daha beklememiz gerekecek.
 
     Lionhead Studios (Microsoft Game Studios Europe da diyebiliriz) başkanı Peter Molyneux tarafından yapılan açıklamada oyunun piyasaya çıkar çıkmaz Kinect desteğinin olmayacağı açıklandı. Daha sonra gelecek bir yama ile harekete duyarlı kontrol aleti desteklenecekmiş.
 
     Açıkçası Fable 3'ü Kinect ile nasıl oynarız bilemiyorum. Şu ana kadar bir gösterim yapılmadı, ama Molyneux'a göre oyun Kinect'i mükemmel bir şekilde destekleyecek.
 
     Yıllardır en yakın dostlarımızdan birisi olan Joy Pad'imiz ile de Fable 3'ü gayet zevkli bir biçimde oynayacağımıza eminim.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler