Fable 3'ten Yeni Video ve Ekran görüntüleri

17.06.2010 17:34 Alkan Adakaner


      Fable 3 sadece Xbox 360'ın en iyi oyunlarından biri değil, aynı zamanda firmanın harekete duyarlı kontrol aleti Kinect'i destekleyen en ciddi oyunlar arasında bulunuyor.

      E3 fuarı ile birlikte oyunun videoları da düşmeye başladı. Oyunun videolarında bir bayanı nasıl etkileyebileceğimizin yanı sıra karakterlerin elinden tutarak ilerleyebileceğimiz şehirden sahnelere rastlıyoruz.

     Ayrıca oldukça güzel sunumu olan karlı bölgede bir çocuğa saldıran kurtlara karşı savaştığımız sahneler de dikkat çekici. Videoyu izlerken bile insanın içinde bir duygu oluşturmayı başaran Lionhead Studios oyun sırasında neler hissettirir kim bilir.

     Oyunun videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebileceğiniz gibi yepyeni ekran görüntülerine de buradan ulaşabilirsiniz.
 

 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler