Fable III'de Online Silah Değişimi İptal Edildi

22.08.2010 11:35 Talha Aynacı

 
 
     Fable III ilk tanıtıldığında Peter Molyneux tarafından yapımın özellikleri arasında  gösterilen  online silah alışveriş özelliği yine Molyneux tarafından iptal edildi. Bu özelliğe göre oyunda silahları kullanış şeklinize ve  oyunda yer alan puanınıza göre silahlar evrim geçirecekti ve bu silahlarınız online olarak diğer Fable III oyuncularıyla takaslayabilecektiniz.
 
     Ancak Gamescom fuarında OXM'ye konuşan Peter Molyneux silahların kişiselleştirilmesi ve evrim geçirmesinin yine oyunda sunulacağını ancak silahları takaslama / alışveriş sistemine ait özel bir server'ın oyun için büyük bir sorumluluk bir yük olacağından bundan vazgeçtiklerini açıkladı:
 
"Bu yapılacaklar listemizde yer alan bir maddeydi. Ancak odaklanmamız gereken nokta co-op modunu daha düzgün bir hale getirmek ve oyuna bir denge sağlamak. Yoksa takas evleri oluşturabilirdik.  Bunu da co-op olarak sunmaya karar verdik."
 
     Yani Fable III'te halen silah takaslama seçeneği bulunacak ancak bunu tıpkı Fable II'de olduğu gibi sadece listenizde bulunan arkadaşlarınızla yapabileceksiniz. 
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler