Fable III'e 23 Kasım'da DLC Yolu Gözüktü

15.11.2010 21:05 Levent Polater

Fable III DLC Travels Under Bowerstone With An Afro

    Geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan Fable III'ün Albion dünyası 23 Kasım'da yeni DLC'ler (İndirilebilir İçerik) ile genişlemeye hazırlanıyor. "Understone Quest Pack" adında çıkacak olan yeni DLC, keşfedilmeyi bekleyen yepyeni bir kasabayı oyuna ekleyecek. Bir diğer DLC paketi olan "Exclusive Hair Pack" ise içinde afro, ve örgü saç da olmak üzere farklı saç stilleri oyuna ekleyecek.
 
    "Exclusive Hair Pack" 160 Microsoft puanına alıcılarını bekleyecek. "Understone Quest Pack" ise 400 MS puanına satılacak. İçinde yeni bir kasaba olacağını belirttiğim bu paket sayesinde Fable'cılar yeni mülkler alabilecekler. Tabii sadece bir kasabayla iş bitmiyor. Buna bir de 'quest'  gerekli. Understone kasabasında insanları kontrol eden bir ses var ve bunu yapanın kim veya ne olduğunu bulmak size kalıyor.
 
     Fable III'ün tadını çıkaranlar, 23 Kasım'da gözünüz Xbox Live'de olsun. Karakterinizi afro saç modeli ile Understone kasabasına sokmak tamamen size kalmış.
 
    Fable III'ün sitemizde bulunan incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
 
Kotaku

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler