Fable III'ün Romanı Gözüktü

14.08.2010 18:36 Levent Polater

 

    Yeni duyurulan Fable III Limited Edition Xbox 360 kontroller'ı size yeterli gelmedi mi? O zaman sizi özel bir Fable romanına alalım Evet Yazar Peter David'in kaleminden ortaya çıkan Fable: The Balverine Order romanı gerçekten var ve şu anda ön alımda satışa çıktı.
 
    Amazon'da şu anda listelenen bu Fable romanı 5 Ekim'de 9.99 Dolar'dan satışa çıkacak. Fable evreni içerisinde geçecek olan romanın konusu şimdiden merak uyandırıyor.
 
   Bu romanı özel kılan başka bir şey daha var. O da roman ile birlikte verilecek özel bir kod sayesinde Fable III'de gizli bir silah kazanacak olmamız. Şimdilik silahın ne olduğu hakkında bilgi verilmiyor, ancak romanı daha da cazip kıldığı kesin.
 
    29 Ekim'de çıkışını yapacak olan Fable III'ün PC versiyonu için net bir çıkış tarihi yakında verilecek deniyor, belki de Gamescom? 
 
 
BigDownload

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler