Fall Guys, Yeniden Super Bomberman R 2'de Koşmaya Geliyor!

21.08.2023 14:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. ve Epic Games bugün SUPER BOMBERMAN R 2 ve Fall Guys arasında gerçekleşecek crossover etkinliğini duyurdu. "Bean Bomber", 14 Eylül'de oyun içi mağazada oynanabilir bir karakter olarak satışa sunuluyor.
 
"Bean Bomber", SBR2'ye gelen Kale Modunda dünyanın dört bir yanından oyuncular tarafından kurgulanan yeni savaş alanlarında saldırılardan kaçınıp hızla hareket etmek için biçilmiş kaftan!
 
 
 
Çapraz oynanabilirlik (cross play) özelliğiyle SÜPER BOMBERMAN R 2, 14 Eylül* tarihinde PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam® ve Nintendo Switch™ platformlarında piyasada. Dijital sürüm çıkış tarihi ise 13 Eylül.
 
SBR2 hakkında daha fazla ayrıntı ve diğer bilgiler için: https://www.konami.com/games/bomberman/r2/us/en/
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Bomberman R Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler