Fall Guys'ın Dördüncü Sezonu 22 Mart'ta Başlıyor

15.03.2021 17:33 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Mediatonic, devasa çok oyunculu parti oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout'ın dördüncü sezonunun 22 Mart'ta başlayacağını duyurdu.

Dördüncü sezon yeni kostümler, yeni seviyeler ve daha fazlasını getirecek ve oyuncuları neon temalı bir atmosfere sokacak.

Fall Guys: Ultimate Knockout şu anda PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Series, Xbox One ve Switch versiyonları bu yaz çıkacak. Epic Games, Fall Guys geliştiricisi Mediatonic'in ana şirketi Tonic Games Group'u satın aldı ve oyun için içerik desteği uzun bir süre daha devam edecek.

Dördüncü sezon için sinematik fragman yayınlandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler