Fall Guys'ın İlk Güncellemesi Jump Showdown Seviyesini Getiriyor

12.08.2020 14:03 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Mediatonic, çok oyunculu parti oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout'ın ilk güncellemesinin bugün yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme Jump Showdown seviyesini ekleyecek. Oyuncuların favorilerinden olan bu seviye oyunun beta aşamasında oynanabilir durumdaydı ve geri geliyor.
 
Güncelleme ayrıca eşleştirme ve sunucularda iyileştirmeler dahil olmak üzere çeşitli hata düzeltmeleri ve ayarlamalar içerecek. Tüm detaylarına oyunun Twitter hesabındaki paylaşımdan göz atabilirsiniz.

Mediatonic ileride oyuna daha fazla yeni seviye, yeni özellikler ve kostümlerin geleceğini de belirtti. Metal Gear Solid serisinden kostümler yolda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler